Proč děláme zejména weby na míru?

Proč děláme zejména weby na míru?

Web na míru Vám vždy padne...

Český národ patří, co se týká webových stránek a eshopů, mezi jeden z nejnáročnějších v Evropě.  Aby dokázala Vaše firma obstát v často silné konkurenci, je potřeba potencionálního zkazníka zaujmout. Kvalitně a důmyslně řešené webové stránky toto dokáží za Vás. 
Webové stránky na míru jsou nejen prvním krokem k vyšším ziskům a úspěchům v podnikání, ale také velice důležitým prvkem, díky kterému můžete vyniknout a dostat se tak do podvědomí v širokém okolí...

Jak na to?

Cestou určitě nebudou webové stránky vytvořené "na koleni" například ve Wordpressu.

Pokud máte na prezentaci firmy specifické požadavky, chcete vyniknout a nespokojíte se pouze s šablonou, je pro Vás web na míru tou správnou volbou. Nemusíte se omezovat pouze na přednastavené šablony, ale můžete své stránky mít jedinečné, to je záruka, že si zákazník vaše stránky snadněji zapamatuje a bude se vracet. . Cesta webu na míru nemusí být nutně tou nejdražší. Navíc profesionální a kvalitní web na zakázku má z pravidla znatelně lepší výsledky a vložené náklady tak ve výsledku mohou tvořit menší procento z výdělku. 

Web na míru je tvořen přesně podle Vašich představ a na míru Vašim klientům tak, aby se na stránce dobře orientovali a obsahoval veškeré nezbytnosti pro bezchybně fungující webové stránky. Propracovaná struktura, vnitřní odkazy a vhodná klíčová slova zajistí dobrou SEO optimalizaci a návštěvnost webu.

Proč zvolit web na míru od JADES?

Naše spolupráce bude dlouhodobá zejména díky zkušenostem programátorů a individuálnímu přístupu, se kterým se u nás setkáte za všech situací.

  • Vytváříme vždy moderní a originální webové stránky
  • Responzivní design (optimalizace pro mobily a pod.) 
  • Vlastní redakční systém dodávaný na míru ke každému projektu. Tím je zajištěna jednoduchost.
  • Rychlé dodání 
  • Nenadsazujeme ceny, snažíme se Vám vyjít s cenami vstříc.
  • Doživotní podpora
  • Prioritou je pro nás přání zákazníka

 

Cena webových stránek na míru

Protože je každý web na míru rozdílný, originální, jinak náročný, je také čas strávený na vývoji hodně individuální. Díky zkušenostem dokážeme dnes celkem přesně stanovit cenu na základě vašich požadavků a představ. Ohled bereme také na Vaší  představu o samotné investici, a na zkladě toho poskytneme optimální návrh na tvorbu stránek.

 

 

Další články