Vyplatí se redakční systém?

Vyplatí se redakční systém?

Výhody a nevýhody redakčního systému

Webové stránky lze snadno editovat za pomoci redakčního systému.
Ne každý systém je však vhodný právě pro vaši webovou stránku. Stejně tak jak je tomu u samotné webové stránky na míru, tak i redakční systém je vhodné mít sestavený tak, aby přesně odpovídal vašim požadavkům.  Je třeba aby obsluha  webových stránek byla jednoduchá a obsahovala jen funkce, které opravdu využijete.

Jistě každý zná krabicové řešení jako je na příklad wordpress nebo joomla. S tímto systémem dokážete i jako začátečník postavit plnohodnotný web bez větší investice.
Tato krabicová řešení s sebou však nesou značnou řadu nevýhod, které mnoho uživatelů nakonec  odradí.

Asi nejčastější z nich je právě potřeba výkonné webové stránky.

Jelikož jste limitováni funkcemi jednotlivých "pluginů", které často ani z daleka nesplňují představy uživatele, musíte se bohužel přizpůsobit.
To může mít za následek horší orientaci uživatele na stránce, protože funkci nějakým způsobem implementujete, ale nepodaří se dosáhnout ideálního nastavení, pozice prvků nebo rozvržení na mobilním telefonu.
Druhou věcí je pak administrace samotného prvku, která je často komplikovaná a časově náročná. Web se pak nestává pomocníkem, ale spíše žroutem vašeho času.

Díry v zabezpečení webové stránky

Zejména v základních instalacích jsou zmiňovaná řešení velice snadno napadnutelná. Pokud se pak útočník zmocní například obsahu vašeho webu a nemáte systém zálohovaný, může vás to přijít velmi draho. V horším případě může získat citlivá data o vašich zákaznících a zneužít je pro vlastní potřebu.
Bez dalších bezpečnostích opatření je tedy nevhodné tyto redakční systémy používat.

Redakční systém na míru

Redakční systém na míru

Redakční systém na míru je cestou jak snadno, bezpečně a neomezeně spravovat webové stránky.
Naše řešení je sestaveno tak, aby byla zajištěna maximální bezpečnost, uživatelská přívětivost a perfektní výstup na  webu.
Redakční systémy stavíme vždy pouze s funkcemi, které opravdu budete využívat. Celé řešení je tak velice kompaktní a administrace celého webu je velice jednoduchá.
Lze také snadno kdykoli systém rozšířit nebo upravit podle vašich aktuálních potřeb bez žádného omezení.

Pokud používáte email marketing, navrhneme Vám emailovou šablonu, která bude držet brand a bude textově editovatelná. Vy pak v systému můžete vytvářet uživatelské skupiny a odesílat newsletter s oslovením, který bude vždy skvěle vypadat.

Jelikož je systém sestaven na míru, je po dokončení ve vašem výlučním vlastnictví , bez omezení a měsíčních poplatků.

Toto řešení je vhodné implementovat, pokud potřebujete pravidelně obsluhovat blog, editovat obsah, spravovat uživatelské účty nebo e-shopové řešení.

Další články